Note: The other languages of the website are Google-translated. Back to English
Σύνδεση  \/ 
x
or
x
Εγγραφή  \/ 
x

or

Πώς να αποθηκεύσετε τις αλλαγές συσκέψεων αλλά να μην στέλνετε ενημερώσεις στο Outlook;

Για παράδειγμα, έχετε ήδη δημιουργήσει μια σύσκεψη και έχετε ήδη στείλει σε συμμετέχοντες στο Outlook. Τώρα θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη σύσκεψη, αλλά δεν στέλνετε τις ενημερώσεις σε συμμετέχοντες στη σύσκεψη, οποιεσδήποτε ιδέες; Αυτό το άρθρο θα εισαγάγει τρεις μεθόδους για την επίλυση αυτού του προβλήματος.


Αποθηκεύστε τις αλλαγές στη σύσκεψη, αλλά μην στέλνετε ενημερώσεις με τη λειτουργία Αποθήκευση

Στην πραγματικότητα, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε τις αλλαγές συσκέψεων χωρίς να στέλνετε ενημερώσεις από το Αποθηκεύσετε δυνατότητα στο Outlook.

1. Κάντε διπλό κλικ για να ανοίξετε τη σύσκεψη και πραγματοποιήστε τυχόν αλλαγές όπως χρειάζεστε.

2. Κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε κουμπί  και το Κλεισιμο κουμπί  διαδοχικά στη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης. Δείτε το στιγμιότυπο οθόνης:

Τώρα οι αλλαγές στη σύσκεψη αποθηκεύονται, αλλά δεν αποστέλλονται σε συμμετέχοντες στη σύσκεψη.

Note: Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλά όταν αλλάζετε μόνο τη σημείωση σύσκεψης. Εάν πρέπει να αλλάξετε τις πληροφορίες της κεφαλίδας της σύσκεψης, όπως ώρα σύσκεψης, τοποθεσία κ.λπ., αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Γρήγορη αναζήτηση και διαγραφή διπλότυπων email στο Outlook

Με το Kutools για Outlook Διπλότυπα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δυνατότητα, μπορείτε να τα βρείτε γρήγορα και να τα διαγράψετε από πολλούς φακέλους αλληλογραφίας ή να βρείτε και να διαγράψετε όλα τα διπλά από τα επιλεγμένα με δύο κλικ στο Outlook. Κάντε κλικ για δωρεάν δοκιμή 60 ημερών χωρίς περιορισμό!
διαφήμιση διαγράψτε διπλά μηνύματα kto 9.50

Αποθηκεύστε τις αλλαγές στη σύσκεψη αλλά μην στέλνετε ενημερώσεις από το Work εκτός σύνδεσης

Η τρίτη μέθοδος θα σας καθοδηγήσει για να αλλάξετε την καθορισμένη σύσκεψη όταν εργάζεστε εκτός σύνδεσης, ώστε οι ενημερώσεις της σύσκεψης να μην μπορούν να σταλούν καθόλου.

1. Κάντε κλικ για να επισημάνετε το Εργασία εκτός σύνδεσης κουμπί για το Στέλνω λαμβάνω για να αποσυνδέσετε το Διαδίκτυο.

Στη λειτουργία εκτός σύνδεσης, θα δείτε   στη γραμμή κατάστασης. Δείτε το στιγμιότυπο οθόνης:

2. Κάντε διπλό κλικ στη σύσκεψη, κάντε τις αλλαγές που χρειάζεστε και κάντε κλικ στο Αποστολή ενημέρωσης κουμπί.

3. Μετάβαση στο Ταχυδρομείο προβολή, ανοίξτε το Εξερχόμενα φάκελο και, στη συνέχεια, διαγράψτε το μήνυμα ενημέρωσης της σύσκεψης. Δείτε το στιγμιότυπο οθόνης:

4. Κάντε κλικ στο Εργασία εκτός σύνδεσης κουμπί για το Στέλνω λαμβάνω καρτέλα ξανά για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία σε απευθείας σύνδεση.

Τώρα οι αλλαγές της σύσκεψης αποθηκεύονται, αλλά η αλληλογραφία ενημέρωσης της σύσκεψης δεν αποστέλλεται.


Σχετικά άρθρα


Kutools για Outlook - Φέρνει 100 προηγμένες δυνατότητες στο Outlook και κάνει την εργασία πολύ πιο εύκολη!

  • Αυτόματο CC / BCC με κανόνες κατά την αποστολή email · Αυτόματη προώθηση Πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά παραγγελία. Αυτόματη απάντηση χωρίς διακομιστή ανταλλαγής και περισσότερες αυτόματες δυνατότητες ...
  • Προειδοποίηση BCC - εμφάνιση μηνύματος όταν προσπαθείτε να απαντήσετε σε όλα εάν η διεύθυνση αλληλογραφίας σας βρίσκεται στη λίστα BCC; Υπενθύμιση όταν λείπουν συνημμένακαι περισσότερες λειτουργίες υπενθύμισης ...
  • Απάντηση (Όλα) Με όλα τα συνημμένα στη συνομιλία μέσω ταχυδρομείου; Απάντηση σε πολλά email σε δευτερόλεπτα; Αυτόματη προσθήκη χαιρετισμού κατά την απάντηση Προσθήκη ημερομηνίας στο θέμα ...
  • Εργαλεία συνημμένων: Διαχείριση όλων των συνημμένων σε όλα τα μηνύματα, Αυτόματη απόσπαση, Συμπίεση όλων, Μετονομασία όλων, Αποθήκευση όλων ... Γρήγορη αναφορά, Καταμέτρηση επιλεγμένων μηνυμάτων...
  • Ισχυρά ανεπιθύμητα email κατά παραγγελία? Κατάργηση διπλότυπων μηνυμάτων και επαφών... Σας επιτρέπουν να κάνετε πιο έξυπνα, πιο γρήγορα και καλύτερα στο Outlook.
shot kutools outlook kutools tab 1180x121
shot kutools outlook kutools plus tab 1180x121
 
Say something here...
symbols left.
You are guest
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    Steve Edwards · 9 months ago
    Thank you for taking the time to share this! Very useful!
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    SF-EA · 1 years ago
    How do you do that on a MAC?
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    Malora Forrey · 3 years ago
    This "Save meeting changes but don’t send updates with Save feature" does not work. When you hit the save button, you get a pop-up that say, "Save changes and send update" or "Don't save changes." For years there's been an option to "Save changes, but don't send update." In early April, 2018, that option disappeared. What happened to this option? How can I use this important feature?"
    • To post as a guest, your comment is unpublished.
      kellytte · 2 years ago
      Hi Malora,
      Have you disconnected your Outlook from server and working offline? You should click Send / Received > Work Offline before save meeting changes.
    • To post as a guest, your comment is unpublished.
      Viv · 3 years ago
      I'm having the same problem. I just want to update the notes and save the notes. The updated notes are for me and not the attendees. I'm not getting that option which is very annoying. Any suggestions?
      • To post as a guest, your comment is unpublished.
        henry · 3 years ago
        I have found that the "save but don't send" option is only available if the meeting has never been sent to any recipients, as if it were a draft. Once it has been sent out, the save but don't send option is no longer available.
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    Linda · 3 years ago
    In either scenario, if an update email is not sent, will the attendee's calendar still be updated with any new information or attachments added to the meeting?
    • To post as a guest, your comment is unpublished.
      kelly001 · 3 years ago
      Hi Linda,
      If you do not send updates to meeting attendees, their calendars won't be updated.
      • To post as a guest, your comment is unpublished.
        Tiny Martian · 5 months ago
        In case you have done this process, is there a way to revert back to the original?